jurbarkas herbasJURBARKO SPORTO CENTRAS


Vytauto Didžiojo g. 35A, 
LT - 74128 Jurbarkas

Tel. / faks. (8 447) 72 536
El. paštas jurbarkosportas@gmail.com

Marcinkaus stadionas

SKELBIMŲ LENTA

mano mama juda krepsinis 3X3
Paskelbta: 2023-01-03

Jurbarko sporto centro savanorė Kotryna

Savanorystė Jurbarko sporto centre tai pusmetis nuspalvintas įvairiausiomis spalvomis. Kiekvienas mėnesis, kiekviena savaitė ir diena būdavo pilna emocijų - nuo jaudulio, nepasitikėjimo iki juoko priepuolių ir pergalės jausmo.
Jaunimo savanoriškosios tarnybos (JST) 6 mėn. laikotarpyje vykdžiau užduotis pagal mėnesio veiklos sudarytą grafiką. Taip pat dalyvavau paskirtuose susitikimuose, organizuojamuose aptarimuose su Savanorišką veiklą organizuojančios organizacijos mentoriumi ir kuratoriumi. Savanoriškos veiklos metu išmokau laikytis Jurbarko sporto centro tvarkos ir taisyklių. Įgijau patirties bendrauti ir bendradarbiauti su įvairiausiais žmonėmis, nuo dvimečių darželinukų iki įvairių įstaigų vadovų - augina ir suteikia pasitikėjimo savimi.
Pats įsimintiniausias etapas ,,Atverk vasarai duris“ - galbūt, kad šiame projekte turėjome būti itin atsakingos, savarankiškos. Šis projektas atspindėjo pagrindinius mano išsikeltus tikslus tik ką pradėjus savanoriauti sporto centre. Šiose veiklose įgijau renginių organizavimo įgūdžių ir teorinių žinių, kur užtikrino mūsų draugystę, bei stiprybę.

 

  Jurbarko SC savanorės K.Kiudytės informacija

 

Žiūrėta: 313 kartai Atnaujinta: 2023-01-03