jurbarkas herbasJURBARKO SPORTO CENTRAS


Vytauto Didžiojo g. 35A, 
LT - 74128 Jurbarkas

Tel. / faks. (8 447) 72 536
El. paštas jurbarkosportas@gmail.com

Marcinkaus stadionas

Paskelbta: 2022-09-26

Tauragės rajono dziudo čempionatas

Š. m. rugsėjo 24 d., Tauragėje vyko Tauragės rajono atviras vaikų, jaunučių ir jaunių dziudo čempionatas. Jame dalyvavo apie beveik šimtas sportininkų iš Tauragės, Jurbarko, Mažeikių ir Jonavos. Jurbarko Sporto centro trenerio Viliaus Paukščio  komandai atstovavo 34 sportininkai iš Jurbarko, Smalininkų, Viešvilės, Skirsnemunės ir Žindaičių. Pirmąsias vietas šįkart užėmė Ilja Gordiinko, Justas Beinarys, Ugnė Kavaliauskaitė, Deimantas Globys Ir Gabrielė Jakelaitytė, kuri buvo pripažinta (kartu su kita jurbarkiete) techniškiausiomis turnyro merginų kovotojomis.
Antrąsias vietas užėmė Emilis Ambrulaitis, Dreikas Erikas Sabockis ir Nojus Donauskas.
Treti ir bronzos medalius pelnė Galis Karvelis, Eimantas Balnaitis, Amelija Jurgilaitė, Džesika Sabockytė, Matas Jasaitis, Alan Makarenko, Rokas Šlickis, Lėja Babiliūtė, Kristupas Balnaitis, Armandas Janavičius, Dominykas Karvelis, Majus Ausiukevičius, Domantas Gabrielaitis, Vainius Gribauskas, Kornelijus Jurgilas, Titas Mykolaitis, Artur Patlatiuk, Neila Šneiderytė, Dovydas Beleckis, Kipras Jurkynas, Ajus Beinarys, Dovydas Mankus, Eivilė Gabija Mykolaitytė, Emilija Jurkynaitė, Mantas Snudaitis ir Modestas Vismantas.
Mūsų komanda yra dar jauna. Net 20 iš 34 dalyvavusiųjų  varžybose dziudo treniruotes lanko nuo keletos savaičių iki vienerių metų. Tad pergalės jų laukia netolimoje ateityje. Sporte reikia kantrybės, nes greitų rezultatų „čia ir dabar“ sunku tikėtis iš karto.

  Jurbarko SC trenerio Viliaus Paukčio informacija

 

Žiūrėta: 369 kartai Atnaujinta: 2022-09-26